Hellas Frostbite Swimrun 2015

Under Oktober kläckte Philip den fantastiska idén att arrangera vårt eget swimrun….. i december och donera alla pengar till Barncancerfonden. Jag, Philip och en annan swimrun/löparlegend, Daniel Becker (Philip och Daniel körde Ö till Ö 2015 ihop) slog våra kloka huvuden ihop och  började planera och jaga sponsorer. Under tiden drog vi banan och testade hur simningen kändes i lägre och lägre temperaturer. I sent oktober låg temperaturen runt 7 grader och det fortsatte nedåt. Banan är en varv-bana där man springer 2.5km, simmar 80 meter – repetera fyra gånger.

Den 6 december gick loppet av stapeln. Runt 40 tappra deltagare dök upp i Hellasgården. Anmälningsavgiften var 300,- men man fick givetvis betala mer om man ville. Allt gick oavkortat till Barncancerfonden. På plats var även Dennis och representerade Head som även sponsrat loppet tillsammans med mitt företag Avalanche Studios. De rosa badmössorna har blivit smått legendariska i swimrunkretsar sedan dess.

Mer information om loppet finns på vår Facebook sida eller på den snart uppdaterade webbsidan.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s