#ChristoferComeback2017 Del 2

Desto högre jag sätter förväntningarna desto längre blir min prestation. Det är något jag märkt under sista simpassen som gått förvånansvärt bra.

Förra passet var jag förkyld och kände mig allmänt hängig. Värmde upp med 600 m eftersom jag var lite tidig och det kändes rätt bra, men så vips kändes hela passet bra när Ulf och jag tränade mycket teknik.

Idag likaså. Jag kom till Högdalens Simhall vid 8:45, trött och seg efter att ha sovit rätt dåligt, lämnat två av fyra barn på dagis och skola och bråkat mig genom trafiken. Humöret var sådär men på något vis så lossnade allt när jag väl var där och

img_3671
Dagens pass i Högdalens Simhall (Actic Högdalen) kändes fantastiskt bra.

vi kom igång efter lite uppvärmning som bara den kändes jättebra. Vi började dagens pass med att fokusera på en övning per längd, fortsatte med några längder med fenor och avslutade med serier 200, 100, 50, 25. Det kändes fantastiskt bra och i morgon är det dags igen för veckans andra simpass. Jag ska försöka sätta förväntningarna lågt och prestera bra men efter idag och förra veckans pass så kanske det är lite svårt att ställa om hjärnan så?

Löpningen däremot går mycket segt. Jag har ont, svårt att få till distanserna och upp tempot.

Sommarens lopp kom med ett visst bagage och det kommer att ta några månader innan jag är tillbaka i vårens form. Det får ta den tid det tar och tills dess så får jag acceptera att bli omsprungen i skogen i mina spår, där jag förra våren regerade stort. Ska trösta mig med att köpa nya skor; Hoka One One Challenger ATR3. Jag har haft de tidigare två Challenger ATR skorna och vilka skor det är. Körde Utö Swimrun 2016 och Ö till Ö Final 15 i dem och även om foten var smulor på det sista så kändes det bra. Så vem sa att löpning inte är en prylsport? Inte jag. Jag älskar prylar.

Lämna ett svar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s